VACATURES

 

Ambulant begeleider

 

 

Futuris zorg & werk is een organisatie waarbij iedereen elkaar kent en op elkaar kan terugvallen. Alle medewerkers hebben een hart voor het vak en stellen de cliënt centraal. Om te zorgen dat clienten de best mogelijke zorg krijgen hanteren wij strenge selectiecriteria. Onze medewerkers zijn vakmensen. Zij zijn empathisch, ervaren, daadkrachtig, zelfstandig, goed opgeleid en zodanig flexibel dat de cliënt binnen de gemaakte afspraken (on- en offline) een beroep op ze kan doen.

Onze medewerkers krijgen een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie wat tijdens tevredenheidsonderzoeken als zeer positief wordt beoordeeld. Binnen de zorgbehoefte van de cliënt en de wettelijke vereisten bepaalt de medewerker zijn of haar eigen agenda. Medewerkers werken weliswaar zeer zelfstandig, maar nooit alleen. Binnen de organisatie zijn er te allen tijde collega’s beschikbaar voor overleg of advies en worden ervaringen en kennis gedeeld tijdens intervisie-, coachings- en themabijeenkomsten.
 
Futuris zorg & werk investeert graag in haar medewerkers zowel op persoonlijke ontwikkeling als werkinhoudelijk. Dit gebeurt door opleidingen, trainingen en bezoeken aan symposia. De medewerkers zijn daarnaast zelf verantwoordelijk om in hun eigen ontwikkeling te investeren om met elkaar het verschil te maken voor onze cliënten.