Maud Pijnenburg

Hallo, mijn naam is Maud Pijnenburg, ik ben 25 jaar en ben vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij Futuris Zorg en Werk. In 2013 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werker. Hierna ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie, gehandicaptenzorg (met mensen met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen) en heb ik ruim 3 jaar…

maudpijnenburg

Hallo, mijn naam is Maud Pijnenburg, ik ben 25 jaar en ben vanaf 1 juni 2017 werkzaam bij Futuris Zorg en Werk. In 2013 ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werker. Hierna ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie, gehandicaptenzorg (met mensen met een licht verstandelijke beperking en complexe gedragsproblemen) en heb ik ruim 3 jaar in een ouderinitiatief voor jongvolwassenen met een stoornis in het autisme spectrum gewerkt.

In mijn werk vind ik het belangrijk om naast de cliënt te gaan staan en cliënten in hun kracht te zetten, om ze zo te helpen een zo fijn mogelijk leven te leiden. Daarnaast vind ik het belangrijk om mensen door middel van humor, betrokkenheid en enthousiasme te begeleiden.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden, doe ik aan fitness en houd ik ervan om op zijn tijd iets (gezonds) te bakken.