Debbie de Roo

Mijn naam is Debbie de Roo. Na mijn opleiding als verpleegkundige ben ik in maart 2013 gestart als woonbegeleider. Sinds 1januari 2014 ben ik werkzaam bij Futuris Zorg en Werk. Het motiveert mij enorm om (jong)volwassenen met een beperking de kans te geven om zelfstandig te kunnen wonen en hun te ondersteunen in dingen die…

futdebbiederoo

Mijn naam is Debbie de Roo. Na mijn opleiding als verpleegkundige ben ik in maart 2013 gestart als woonbegeleider. Sinds 1januari 2014 ben ik werkzaam bij Futuris Zorg en Werk.

Het motiveert mij enorm om (jong)volwassenen met een beperking de kans te geven om zelfstandig te kunnen wonen en hun te ondersteunen in dingen die goed gaan maar ook minder goed gaan, hierbij denkend aan de vijf levensgebieden : gezondheid, wonen, financiën, werkervaring en sociaal netwerk. Wat ik hierbij belangrijk vind is dat ik uitga van de eigen kracht van de cliënt.

Als begeleider ben ik betrokken, straal ik rust uit en stel ik me open en eerlijk op. Humor en enthousiasme zijn ook belangrijke aspecten die ik mee wil nemen in de begeleiding.