Gezocht: ambulant begeleider

Functieomschrijving
Je begeleidt (jong) volwassenen waarbij sprake is van een psychische of psychiatrische problematiek naar een zo groot mogelijke sociale en economische zelfstandigheid. In overleg met de cliënt en zijn directe omgeving concretiseer je de hulpvraag: wat is noodzakelijk om de cliënt zelfredzaam te maken? De verkregen informatie wordt in samenwerking met de cliënt verwerkt in het begeleidingsplan van waaruit je samen met de cliënt aan de slag gaat. Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de begeleiding. Het grootste deel van je werk bestaat uit het 1-op-1 begeleiden van cliënten. Daarnaast vindt er individuele coaching plaats, is er intervisie met je team en ben je actief betrokken bij het teamoverleg.

Wij zoeken
HBO-ers die met beide benen op de grond staan, een relevante opleiding hebben afgerond en enkele jaren werkervaring hebben met onze doelgroep. Je bent daadkrachtig, creatief in het zoeken naar oplossingen en in staat zelfstandig te werken. Ook heb je kennis van de sociale kaart van Eindhoven en heb je gevoel voor humor. Onze medewerkers zijn collegiaal en flexibel m.b.t. werktijden, ook als onze cliënten begeleiding vragen ’s-avonds of in het weekend.

Dienstverband
Minimaal 24 uur per week

Salaris
Volgens cao-ggz: schaal 45

Interesse
Stuur je motivatie + cv naar Ilsevandenberk@futuriszorgenwerk.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Daniëlle Lijten op nummer 06-49 49 93 78.

________

Bij Futuris zorg en werk  werken we vanuit het gedachtengoed; We doen het samen.

Futuris is een organisatie waarbij iedereen elkaar kent en op elkaar kan terugvallen. Alle medewerkers hebben een hart voor het vak en stellen de cliënt centraal.

Onze medewerkers krijgen een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen de organisatie wat tijdens tevredenheidsonderzoeken als zeer positief wordt beoordeeld. Binnen de zorgbehoefte van de cliënt en de wettelijke vereisten bepaalt de medewerker zijn of haar eigen agenda.  Medewerkers werken weliswaar zeer zelfstandig, maar nooit alleen. Binnen de organisatie  zijn er te allen tijde collega’s beschikbaar voor overleg of advies en worden ervaringen en kennis gedeeld tijdens intervisie-, coachings- en themabijeenkomsten.

Futuris zorg en werk investeert graag in haar medewerkers zowel op persoonlijke ontwikkeling als werkinhoudelijk. Dit gebeurt door opleidingen, trainingen en bezoeken aan symposia. De medewerkers zijn daarnaast zelf verantwoordelijk om in hun eigen ontwikkeling te investeren om met elkaar het verschil te maken voor onze cliënten.

Heb je interesse om te werken bij deze organisatie? Een open sollicitatie kan worden ingezonden via info@futuriszorgenwerk.nl

Onze medewerkers zijn vakmensen! Zij zijn empathisch, ervaren, daadkrachtig, zelfstandig, goed opgeleid op minimaal hbo-niveau en zodanig flexibel dat de cliënt binnen de gemaakte afspraken (on- en offline) een beroep op ze kan doen. Deze combinatie van talenten en flexibiliteit is niet voor iedereen weggelegd, daarom hanteren wij strenge selectiecriteria.

Onze medewerkers werken weliswaar zelfstandig, maar nooit alleen. Binnen de organisatie  zijn er te allen tijde collega’s beschikbaar voor overleg of advies en worden ervaringen gedeeld tijdens intervisiebijeenkomsten.

Futuris Zorg & Werk investeert graag in haar medewerkers door opleidingen, trainingen en bezoeken aan symposia. De medewerkers zijn daarnaast zelf verantwoordelijk om in hun eigen ontwikkeling te investeren om met elkaar het verschil te maken voor onze cliënten.