Onze medewerkers zijn vakmensen! Zij zijn empathisch, ervaren, daadkrachtig, zelfstandig, goed opgeleid op minimaal hbo-niveau en zodanig flexibel dat de cliënt binnen de gemaakte afspraken (on- en offline) een beroep op ze kan doen. Deze combinatie van talenten en flexibiliteit is niet voor iedereen weggelegd, daarom hanteren wij strenge selectiecriteria.

Onze medewerkers werken weliswaar zelfstandig, maar nooit alleen. Binnen de organisatie  zijn er te allen tijde collega’s beschikbaar voor overleg of advies en worden ervaringen gedeeld tijdens intervisiebijeenkomsten.

Futuris Zorg & Werk investeert graag in haar medewerkers door opleidingen, trainingen en bezoeken aan symposia. De medewerkers zijn daarnaast zelf verantwoordelijk om in hun eigen ontwikkeling te investeren om met elkaar het verschil te maken voor onze cliënten.

VACATURES

Voor onze werkervaringsplek, Future ICT & design zijn we op zoek naar een werkbegeleider

Functieomschrijving
De werkbegeleider is verantwoordelijk voor de begeleiding van de deelnemers op de werkervaringsplek zowel individueel als in groepsverband. Je leert onze deelnemers kennis en vaardigheden op het gebied van ICT. Daarnaast motiveer en stimuleer je de deelnemers en heb je regelmatig contact/overleg met trajectbegeleiders.
Je bent daadkrachtig, creatief in het zoeken naar oplossingen en in staat zelfstandig te werken.

Wij zoeken
Een HBO-er met kennis van en ervaring met ICT, webdesign en repair. Het is een pre als je ervaring hebt met het begeleiden van onze doelgroep.

Dienstverband
32 uur per week.

Salaris
Volgens cao-ggz: schaal 45.

Interesse
Stuur je motivatie + cv naar Ilsevandenberk@futuriszorgenwerk.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Iwan van Hagen op nummer 06-33 36 35 21.

Zie ook: www.futuriszorgenwerk.nl en www.future-id.nl