Vera

Ambulant begeleider

Elisabeth

Vera

Ambulant begeleider

Mijn naam is Vera en ik werk sinds augustus 2021 bij Futuris zorg en werk. In 2017 heb ik de opleiding SPH afgerond en mij gecertificeerd als GGZ-agoog.

Januari 2018 ben ik begonnen met werken in de GGZ bij Bavo Europoort (nu Antes). De eerste 2,5 jaar heb ik ouderen met een ernstige psychiatrisch aandoening (ambulant) begeleid. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar een jongere doelgroep en ben ik gaan werken bij een beschermde woonvorm met gedoogd blowen voor volwassen vanaf 18 jaar. Na een half jaar heb ik de overstap gemaakt naar de dubbele diagnose kliniek om meer ervaringen op te doen in de verslavingszorg.

Als begeleider ben ik enthousiast, optimistisch, eerlijk, open en betrouwbaar. Wederzijds respect, grenzen aangeven en verwachtingen uitspreken zijn voor mij de basis voor het creëren van een veilige sfeer binnen mijn begeleiding. Door middel van humor, indien dit gepast is, breng ik balans in mijn begeleiding. Ik ga uit van de krachten en mogelijkheden van de cliënt om zo toe te werken naar meer zelfstandigheid.