Renske

Ambulant Begeleider

Renske

Ambulant Begeleider

Mijn naam is Renske. In mijn vrije tijd beoefen ik verschillende sporten zoals hockey, hardlopen en paardrijden. Daarnaast maak ik graag grote, mooie reizen naar ‘verre’ bestemmingen.

Sinds november 2016 ben ik werkzaam voor Futuris Zorg en Werk als activiteiten begeleider sport. In 2015 heb ik mijn opleiding tot psychomotorisch therapeut en bewegingsagoog succesvol afgerond aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Momenteel ben ik 1,5 jaar werkzaam als psychomotorisch therapeut in de geestelijke gezondheidszorg (Herlaarhof) waarbij ik voornamelijk heb gewerkt met kinderen, jongeren en jong-volwassenen met uiteenlopende problematieken.

Het gebruiken van sport en bewegen om doelen te realiseren is voor mij persoonlijk een drijfveer in mijn werk. Sporten zorgt bij mij persoonlijk voor zowel plezier als ontspanning. Mijn doel binnen Futuris is dan ook om cliënten te motiveren en enthousiasmeren om met mij (en anderen cliënten) te gaan sporten/bewegen.
Ik vindt het belangrijk om te werken vanuit een positieve insteek. Creatief, sportief, flexibel, duidelijk, eerlijk, betrokken en een positieve benadering passen bij mij als begeleidster. Tot slot vindt ik het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen/doelen van de cliënt en hen te ondersteunen en tevens te motiveren om zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij.