Patty

Ambulant begeleider

Elisabeth

Patty

Ambulant begeleider

Hoi, mijn naam is Patty

Ik werk sinds november 2018 bij Futuris Zorg en Werk als ambulant begeleider.

Nadat ik mijn opleiding HBO Sociaal Pedagogisch Hulpverlener heb afgerond ben ik gaan werken bij De La Salle . Dit is een orthopedagogisch instituut voor kinderen in de leeftijd van 6-21 jaar. Na een periode van 13 jaar heb ik de overstap gemaakt naar een kleinere organisatie die zich vooral richtte op het ambulant begeleiden van jongeren en jong volwassenen op weg naar zelfstandigheid. Ik heb hier als ambulant begeleidster en teamleidster gewerkt. Ik heb vooral gewerkt met jongeren  en jong volwassen. Deze mensen hadden te maken met verschillende problematieken waardoor zij nog niet geheel zelfstandig konden functioneren in de maatschappij.

Als werker ben ik enthousiast, betrokken, betrouwbaar, sportief, eerlijk en gebruik ik indien gepast veel humor. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe ik, houd van openheid en ga uit van wederzijds respect. Ik vind het belangrijk om naast de mens te staan en uit te gaan van diens mogelijkheden. Het activeren, stimuleren en indien nodig ondersteunen in de zoektocht naar zelfstandigheid is de manier waarop ik graag wil samen werken.

Naast mijn werk, wat ik met liefde en plezier doe, heb ik in mijn vrije tijd bezigheden zoals, voetballen, de huisdiertjes, muziek en leuke dingen doen met het gezin en vrienden .