Marjolijn N.

Ambulant Begeleider

Marjolijn N.

Ambulant Begeleider

Hallo, mijn naam is Marjolijn. Met de diploma’s sociaal pedagogische werker (SPW4) en sociaal pedagogische hulpverlening (SPH) op zak en een hoop werk en stage ervaringen rijker ben ik in juli 2016 begonnen bij Futuris zorg & werk als ambulant begeleider.

Mijn ervaringen binnen de welzijnssector lopen uiteen. Van het werken en begeleiden van kinderen en jongeren tot ouderen zowel binnen de gehandicaptenzorg als de geestelijke gezondheidszorg. Afgelopen 2 jaar ben ik als groepsbegeleider werkzaam geweest binnen de kliniek voor Eetstoornissen en later binnen de kliniek Intensieve zorg, een gesloten afdeling voor volwassenen met een psychische en/of psychiatrische problematiek.

In het werken met mensen met een psychische of psychiatrische stoornis heb ik ervaren dat Autisme niet gemakkelijk te kaderen is. Passende begeleiding vraagt om een persoonlijke en individuele benadering keer op keer. Een relatie wat gebaseerd is op wederzijds respect en ingaat op de uniekheid van de individu, kijkend naar de persoon van mens tot mens en vanuit hier een persoonlijke proces realiseren is waar ik voor sta.

In mijn vrije tijd schilder ik graag, doe ik aan yoga, boek ik zoveel als het toelaat avontuurlijke en ontspannen reizen en vakanties en plan ik regelmatig leuke uitstapjes en avonden met mijn vriend en vriendinnen.