Linda

Beleidsmedewerker

Linda

Beleidsmedewerker

Ik ben Linda en ik werk sinds 2017 voor Futuris. De eerste 2 jaren was ik verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten voor Futuris Integratie. ‘Taal Werkt’ een project waar taallessen werden gegeven in combinatie met dagbesteding en ‘Jong en Oud’ een project waar bestaande woonvormen werden omgebouwd tot zorginstellingen voor ouderen en jongeren, hadden hier mijn hoofdfocus.

Sinds 2020 is mijn hoofdtaak de beleidsvoering van geheel Futuris. Ik coördineer diverse inkoop- en implementatieprocessen. Verder mag ik regelmatig andere leuke projecten op mij nemen. Enkele voorbeelden hiervan die ik in mijn tijd hier heb opgepakt zijn; het boosten van ons social media kanaal, interne trainingen verzorgen voor collega’s, begeleiden van collega’s of stagiaires op onderwijskundig gebied mbt thesis of scriptie, voor Futuris Werkt trainingen ‘op weg naar werk’ geven aan deelnemers, de werkbegeleiders van de dagbestedingslocaties ondersteunen op onderwijskundig gebied enz enz.

Een diverse baan waarin ik steeds weer opnieuw dingen mag ontdekken, leren, opzetten en vervolgens overdragen of afronden om weer een nieuw project op te pakken. Heerlijk!

Ik heb een achtergrond als onderwijskundige, coach en als NT2 trainer. Ik voel mij als een vis in het water wanneer ik ergens in mag duiken en eigen mag maken, het liefst wanneer ik daarbij onderweg de sterke kwaliteiten van mensen naar boven kan halen en mensen daardoor in hun kracht kan zetten. Ik ben als persoon heel open, eerlijk en nuchter. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin en leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.