Jeanderine

Ambulant begeleider

Jeanderine

Ambulant begeleider

Hai,

Mijn naam is Jeanderine en ik werk sinds september 2022 bij Futuris als ambulant begeleider!

Ik heb mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Werker afgerond en in 2015 heb ik HBO Sociale Studies aan de Fontys Hogescholen afgerond en mijn certificaat voor Video interactie begeleiding behaald.

Tijdens mijn studies heb ik werkervaring opgedaan binnen verschillende werkplekken zoals De la Salle en De Hondsberg die begeleiding en behandeling bieden aan kinderen en jongeren met complexe gedrags- en of psychiatrische problematieken.
Daarna heb ik 8 jaar gewerkt als begeleider EGP (ernstige gedrags problematiek) en Video Interactie Begeleider binnen stichting Cello op een gesloten woongroep met volwassenen cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking, autisme, psychische problematiek en of ernstig probleemgedrag.
Vanaf 2019 heb ik drie jaar bij Zorgokee gewerkt als persoonlijk ambulant begeleider binnen gezinnen met autisme en ADHD.

Ik ben enthousiast, transparant, toegankelijk, intuïtief, perfectionistisch, kritisch maar ook erg humoristisch. Ik werk samen met de cliënt en ga uit van de krachten en mogelijkheden van de cliënt wat de zelfredzaamheid en eigenheid bevordert.
Ik ga graag samen de reis naar zelfstandigheid aan waarbij wensen, doelen en mogelijkheden van de cliënt voorop staan!