Ivana

Ambulant Begeleider

Ivana

Coördinator Zorg

Hallo, ik ben Ivana en sinds maart 2014 ben ik als ambulant begeleider werkzaam bij Futuris Zorg & Werk. Ik heb Communicatie gestudeerd aan Fontys Hogescholen en Orthopedagogiek aan Universiteit Utrecht. Mijn eerdere ervaring heb ik binnen de jeugdzorg en kinder-en jeugdpsychiatrie opgedaan.

Daarbij heb ik gewerkt met mensen die binnen een residentiele setting behandeld worden, maar ook met mensen die daarna hun weg proberen te vinden in de maatschappij. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen met een Pervasieve Ontwikkelingsstoornis.

Als persoon denk ik vanuit mogelijkheden en oplossingen en leg ik het lieftse de focus op de krachten. Ik ben iemand die vanuit mijn hart werkt (volgens mij is dat een vereiste in dit vak) en mijn hart ligt bij het helpen van anderen. Ik sta positief in het leven en krijg veel energie van dit werk. Waarom? Het stelt me in staat mensen te leren het beste uit zichtzelf te halen en hun drijfveren te onderzoeken. Net datgene wat nodig is om het laatste stapje richting zelfredzaamheid te zetten!