Anne van E.

Ambulant Begeleider

Anne van E.

Ambulant Begeleider

Hoi ik ben Anne. Ik woon samen met mijn partner en huisdieren in Veghel. Ik ben sinds juni 2014 werkzaam als ambulant begeleider bij Futuris zorg en werk in Eindhoven. Na mijn opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Avans Hogeschool te ‘s-Hertogenbosch ben ik werkzaam geweest als ambulant begeleider bij verschillende organisaties voornamelijk gericht op autisme. Ook ben ik werkzaam op een zorgboerderij met chronisch verslaafden. Ik heb daarmee ervaring opgedaan met leeftijdsgroepen van 6 tot 60 jaar met verschillende stoornissen en problematieke.

Tijdens mijn begeleidingen vind ik het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden van de cliënt en van daaruit kansen te zien om deze te vergroten. Ik ben erg optimistisch en heb daardoor de kracht om elke kleine vooruitgang te zien en mensen van daaruit te kunnen stimuleren om verder te groeien. Vertrouwen, optimisme, humor en een luisterend oor bieden zijn eigenschappen die bij mij als begeleider passen.

Ik ben gek op mijn werk, ik doe het werk niet omdat ik een opleiding gedaan heb tot hulpverlener, ik doe dit werk omdat ik ook zonder die opleiding ook al een hulpverlener was.