Samenwerkingspartner Rabauw Craft Beer op Strijp-S in Eindhoven is sinds afgelopen week officieel geopend voor publiek. Hier kunnen deelnemers met een traject vanuit de #WMO, het #UWV of de #WLZ in het kader van dagbesteding of werkervaring terecht.  Na een intake met een coach van Futuris wordt gekeken hoe een deelnemer van start kan gaan, daarbij is veel mogelijk en is aansluiten op de kwaliteiten van de deelnemer het uitgangspunt.

Er is vaktechnische begeleiding vanuit Rabauw op de werkvloer. Dat kan op het gebied van bier brouwen zijn; bedienen van de brouwmachines, metingen verrichten, goederen registreren, bottelen, etiketteren, inpakken en diverse schoonmaak werkzaamheden. Ook in de keuken zijn er mogelijkheden; snijtechnieken aanleren, voorbereidende werkzaamheden voor lunch en diner, maken van borrelplanken en afwassen in de spoelkeuken. Daarnaast vindt er vanuit Futuris individuele coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeldoelen plaats. De werkbegeleiders van Rabauw en de coaches van Futuris werken nauw samen om het beste uit een deelnemer te halen binnen zijn of haar mogelijkheden.

Wil je meer weten over deze #dagbestedings- en #werkervaringstrajecten? Of wil je graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen? Dat kan! Bel dan even naar de backoffice van Futuris op: 040-2519035