Gezocht: Ambulant begeleider 

Functieomschrijving

Je begeleidt (jong) volwassenen waarbij sprake is van een psychische of psychiatrische problematiek naar een zo groot mogelijke sociale en economische zelfstandigheid.

In overleg met de cliënt en zijn directe omgeving concretiseer je de hulpvraag: wat is noodzakelijk om de cliënt zelfredzaam te maken?

De verkregen informatie wordt in samenwerking met de cliënt verwerkt in het begeleidingsplan van waaruit je samen met de cliënt aan de slag gaat.
Je bent integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit en continuïteit van de begeleiding. 

Het grootste deel van je werk bestaat uit het 1-op-1 begeleiden van cliënten.

Daarnaast vindt er individuele coaching plaats, is er intervisie met je team en ben je actief betrokken bij het teamoverleg.

Wij zoeken

HBO-ers die met beide benen op de grond staan, een relevante opleiding hebben afgerond en enkele jaren werkervaring hebben met onze doelgroep.

Je bent daadkrachtig, creatief in het zoeken naar oplossingen en in staat zelfstandig te werken. Ook heb je kennis van de sociale kaart van Eindhoven en heb je gevoel voor humor.
Onze medewerkers zijn collegiaal en flexibel m.b.t. werktijden, ook als onze cliënten begeleiding vragen ’s-avonds of in het weekend.

Dienstverband

Minimaal 24 uur per week

Salaris

Volgens cao-ggz: schaal 45

Interesse

Stuur je motivatie + cv naar Ilsevandenberk@futuriszorgenwerk.nl

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jan Aarts op nummer 06-49 49 93 78.