De stap van dagbesteding naar Werkfit, die heeft Tim mooi gemaakt! Na jaren thuis zitten is Tim in dagbesteding gestart, bij werkervaringsplaats Future ICT & Design. Aldus Tim: “Deze stap was een hele grote verandering. Erg spannend om na jaren thuis zitten ineens ergens verwacht te worden. Ik werk nu samen met mijn werkbegeleider Tido aan webdesignopdrachten. Stap voor stap heb ik hier veel in mogen leren en voelde het erg fijn om van nut te zijn.

En nu de spannende stap naar een Werkfit traject, hoe is dat dan?! “Het meest spannende vindt ik om tijdens mijn werkfit traject bij een ander webdesign bedrijf stage te gaan lopen. En tegelijkertijd is dit ook weer het leukste…!”

En waar ben je stiekem toch het meest trots op? “Dat ik wel veel geleerd heb: ik heb ervaren dat ik mijn angststoornis onder controle heb in deze inmiddels voor mij veilige werkomgeving. Ik merk dat ik hier heb geleerd om te durven praten met anderen en ook keuzes en plannen durf te maken. Ik merk de motivatie om mijn mogelijkheden uit te bouwen en op termijn mijn eigen geld te gaan verdienen.”

Tim gaat met zijn jobcoach Silvia van Uden en werkbegeleider Tido van Pagée verder onderzoeken wat hij kan, wil en wat nodig is om verdere stappen naar werk of opleiding te zetten. #werkontzorgd #zelfredzaamheid