Onze ambulant begeleidster Renske Broers is weer terug bij Futuris! Renske, wat geeft jou nou plezier in je werk bij Futuris? “Dat ik samen met de cliënt mag onderzoeken waar de talenten liggen en de cliënt motiveren deze ook te benutten! Zo vergeet ik nooit meer dat ik in het verleden een cliënt begeleidde die enorm creatief was maar haar zelfvertrouwen was ver te zoeken. Deze twee zijn we gaan combineren: elke week dacht ze na over één ding waar ze trots op was of vond dat ze goed had gedaan. En elke week verwerkte ze dit item op een creatieve manier in haar boekje. Na enige tijd merkte ze dat haar zelfvertrouwen dusdanig groeide dat ze bijvoorbeeld zelf contact durfde op te nemen met haar behandelaars!”

“Ook vind ik het erg prettig om ‘duaal’ te werken: zinvol maar vooral ook enorm leuk om met de duaal collega te overleggen en te sparren over de cliënt om zo mét de cliënt doelgericht toe te werken naar steeds meer #zelfredzaamheid.”

Renske, we zijn blij je weer in het team te verwelkomen!

Benieuwd wat jij wellicht als nieuwe collega (ambulant begeleider) kan betekenen? Ga gerust vrijblijvend het gesprek aan en bel ons kantoor op 040-2519035 of lees meer over onze organisatie op www.futuriszorgenwerk.nl