Elan wil graag werken met kinderen, in de kinderopvang of bso. “Maar hoe kom ik daar?” We hebben ervaringsdeskundige Vivian Wezenberg uitgenodigd. Elan en Vivian vinden herkenning in elkaar: in elkaars traject in de kliniek en het hersteltraject ná de kliniek waarin Vivian de weg vrij gemaakt heeft op weg naar werk in de kinderopvang. Inmiddels heeft Vivian haar wensbaan bereikt: ervaringsdeskundige bij Herlaarhof. Aldus Vivian ”Ik help en inspireer graag anderen met mijn verhaal om te laten zien dat het mogelijk is om te herstellen en je leven weer op te bouwen op het moment dat je denkt dat het licht aan het einde van de tunnel niet meer gaat schijnen.”

Elan is tot nadenken gezet over haar wensen, de stappen die ze gezet heeft en wat volgende acties kunnen zijn. Zoals Vivian zei: “Als je iets écht graag wil (en weet waarom) dan is er altijd wel een weg. Soms ga je misschien te snel, komt er iets op je pad wat je niet verwacht had, maar alles gebeurd met een reden!”

Als Futuris bieden we begeleiding op maat. Als hier inspiratie van een spreker of ervaringsdeskundige helpend is dan bekijken we de mogelijkheden! Dankjewel Vivian voor jouw verhaal en succes Elan en jobcoach Silvia van Uden met het omzetten van deze inspiratie in acties!

#inspiratie op weg naar #zelfredzaamheid