#Trots. Wat een fijne emotie is dat. “Ik kan het nog steeds niet geloven, ik heb gewoon een boek geschreven!” De trotse auteur op de foto werkt op onze werkervaringsplaats Soul Kitchen en pakte de kans om ook zijn schrijverstalent te ontwikkelen onder begeleiding van Lizette Van Geene in het schrijversprogramma You-Write-Now. Zijn verhaal ( geschreven onder zijn pseudoniem Kasumi Alpha) en de verhalen van de andere deelnemers zijn gepubliceerd in de verhalenbundel ‘You Write Now’. De inhoud van het boek is net zo divers als het talentvolle gezelschap schrijvers. Echter twee dingen hebben de auteurs met elkaar gemeen: ze zijn fanatieke schrijvers én hebben een vorm van autisme.

Op 13 maart verscheen de voorpublicatie van hoofdstuk 1 geschreven door Kasumi Alpha. Nieuwsgierig? Lees het eerste hoofdstuk hier terug: https://lnkd.in/ebW_HYr

#blij dat wij als Futuris hieraan hebben mogen bijdragen en samenwerken met Centrum Chronisch Ziek & Werk. en Careertelling. Mede mogelijk gemaakt door FNO Zorg voor Kansen.

#empowerment #storytelling