‘The Big Draw’ is een internationaal creatief festival. Om precies te zijn een tekenfestival. Het is in 2000 in Londen ontstaan. Dit eerste festival was zo’n daverend succes dat het idee werd overgenomen door steden in meer dan twintig andere landen. In Berlijn bijvoorbeeld, maar ook in Barcelona, New York en Gent. Dit jaar wordt ‘The Big Draw’ voor het eerst ook in Eindhoven georganiseerd. Het festival begint op zaterdag 27 september 2014 tot en met 3 oktober 2014. Dit in samenwerking met ontwerpers en kunstenaars, maar ook Futuris Zorg en Werk!

Wie? Voor iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Vooraf aanmelden zou fijn zijn, maar je mag ook rustig binnenlopen om een kijkje te nemen en mee te doen. Dorenda en Naomi zullen namens Futuris Zorg en Werk het event begeleiden samen met beeldend kunstenares Yvonne van Meteren.

Wat? The Big Draw 2014, thema ‘Our World’. Het tekenen en schilderen van zeshoeken met keuze in potlood of met oliepastel (=wasco, je hebt er op school vast wel eens mee gewerkt vroeger) en aquatint (een soort waterverf).
Vrije invulling, tekening zelf een plek geven op de muur van de ontmoetingsruimte bij de andere zeshoeken. Zodat het één grote tekening wordt.

Wanneer? Je kunt op dinsdag 30 september 2014 van 13 uur tot 17 uur en donderdag 2 oktober 2014 van 13 uur tot 17 uur een workshop volgen.

Waar? Bij de ontmoetingsruimte van Futuris Zorg en Werk. Bij de workshop is Yvonne aanwezig om uitleg te geven. Naomi en Dorenda zijn aanwezig om de workshop mee te begeleiden.
Adres: Torenallee 55, 5617 BA Eindhoven

Hoe? Geef je op bij Naomi (0633363521) of Dorenda (0619278497). Of stuur een mail naar: naomimiesen@futuriszorgenwerk.nl of dorendatoonen@futuriszorgenwerk.nl

Voor kleurpotloden, papier en andere tekenmaterialen wordt gezorgd. Ook voor de koffie en thee wordt gezorgd.
Trek iets aan wat makkelijk zit en wat ook vies mag worden.
Tot bij de Big Draw!